Hos oss på Solsidan

Hos oss på Solsidan

Det mesta om oss

Vardag som fest =)

Vecka 24

GrundenPosted by Jesper Thu, June 11, 2009 21:13:21
Denna vecka har det ÄNTLIGEN blivit lite fart på bygget, Dorocell grunden har kommit, en jäkla massa Styrox (friggolit) + golvvärmeslangar.

Jag och Jenny har varit där ikväll och burit Styrox från carportgrunden upp där huset ska stå. Fick hjälp av Christoffer och Sebastian att lyfta upp det sista av styroxen med traktor. Stort tack för det! Sen har vi varit där och städat undan lite också.

Tycker Marcus har hunnit rätt långt med carporten idag. Imorgon verkar det börjades med husgrunden. Det är nog klokt, det är ju inte långt till Juli.

Juli + Semester = Ingen betong

Sen har det varit lite mothugg idag, från en grannes pappa som inte varit helt nöjd med vattenanslutningen. ???. Den ovannämnde ringde upp vår grävare Christoffer imorse och skällde upp honom efter noter. Istället för att ringa och gapa på entreprenören så kanske man kan kunde höra av sig till oss? Eller varför inte kommunen, som jag förstår har tagit beslutet att dra vattnet därifrån. Nåja, saken är verkar vara utredd, men det blev ett himla hallååå iallafall, så nu skiter vi att dra det därifrån och kommer att dra det från ett annat ställe.

I och för sig blir det längre att dra vattnet därifrån, och det lär ju innebära en merkostnad för oss, men kan kanske vara värt det för att slippa onödigt tjafs.